Lajšanje bolečine v sklepih

Voltaren Emulgel

23,2 mg/g gel

voltaren,si 8

Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel deluje na bolečino v sklepih in mišicah z dvojno jakostjo v primerjavi z zdravilom Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gel. Diklofenak prodre globoko v kožo in lahko lajša bolečine do 24 ur, ob nanosu dvakrat dnevno.

 

Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel je na voljo v tubah po 50 g in 100 g.

 

Lajšajte bolečino z zdravilom Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel


Bolečina vsaj enkrat na teden prizadene 65 % ljudi – tega pa vam ni treba več prenašati. Odkrijte, kako lahko bolečine lajšate z zdravilom Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel, ki globoko prodre v kožo ter tako lajša bolečino in zmanjšuje vnetje.

Kako in

kdaj

Vprašanja in odgovori

 • Je Voltaren Emulgel 23,2 mg\g gel pravo zdravilo zame?

  Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel je najbolj primerno za ljudi, pri katerih bolečina v sklepih in mišicah ter vnetje trajata cel dan. Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel nudi dolgotrajno lajšanje bolečin in vnetja v sklepih in mišicah. Če želite še naprej brez bolečin opravljati vsakdanje aktivnosti, potem je Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel z dvojnim učinkom prava izbira za vas. Povrnite si nadzor nad svojim življenjem! Vedeti pa morate, da zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel ne smete uporabljati več kot 14 dni pri poškodbah mehkih tkiv in 21 dni pri osteoartritisu – razen v primeru, če vam je zdravnik svetoval drugače. Zdravilo ni primerno za otroke, mlajše od 14 let.

 • Ali z zdravilom Voltaren Emulgel 23,2 mg\g gel lahko lajšate bolečino za cel dan?

  Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel morate nanesti samo dvakrat na dan z 12 urami razlike (zjutraj in zvečer), da zagotovite dolgotrajno lajšanje bolečin in vnetij. Pri redni uporabi v skladu z navodili se zdravilo diklofenak začne kopičiti, tako da je prizadetemu mestu na voljo cel dan.

 • Kaj je posebnost zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg\g gel?

  Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel omogoča dolgotrajno lajšanje bolečin zaradi ciljnega delovanja na izvor bolečine in vnetja. Pri redni uporabi zdravila dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) se zdravilo diklofenak začne kopičiti, tako da nudi celodnevno lajšanje bolečin – če ga nanesete v skladu z navodili za uporabo. Zaradi tehnologije Emulgel v zdravilu Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel lahko zdravilna učinkovina diklofenak prodre globoko v kožo in doseže izvor bolečine in vnetja.

 • Kdaj NE SMETE uporabljati zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg\g gel?

  Zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel ne uporabljajte:

  • Če ste alergični na diklofenak, propilen glikol, izopropanol, butilhidroksitoluen ali ostale sestavine.
  • Če ste v zadnjem trimesečju nosečnosti.
  • Če ste kadarkoli imeli napad astme ali alergijsko reakcijo po aspirinu ali ostalih zdravilih NSAR kot sta diklofenak ali ibuprofen.
  • Če ste mlajši od 14 let

  Če imate druge zdravstvene težave ali če jemljete druga zdravila, med njimi tudi taka brez recepta, se vedno posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, ali je Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel primeren za vas. Pred uporabo zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel natančno preberite navodila za uporabo, ki jih najdete v embalaži.

  Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel uporabljajte samo na zdravi koži in ga ne vtirajte v odprte rane in poškodbe ter vse dele, kjer koža ni zdrava.

  Zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel nikoli ne nanašajte pod neprodušno obvezo, lahko ga nanesete pod obvezo, tj. obvezo, ki dobro diha in jo ponavadi uporabljate pri poškodbah. O dodatnih podrobnostih o zdravilu se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Preberite več

Kaj je bolečina?

Spoznajte procese, ki povzročajo vnetja, kaj se pri tem dogaja in kako se vnetje kaže v telesu ...

Preberite več

Bolečine in zdravljenje

Spoznajte, kako lajšati svojo vrsto bolečine ...

Preberite več

Kako deluje Voltaren?

Ugotovite, kako Voltaren lajša bolečino, zmanjša vnetje in pospeši okrevanje.

Preberite več