Lajšajte bolečino v hrbtu

Voltaren

Emulgel

11,6 mg/g gel

Voltaren Emulgel s trojnim učinkom zmanjšuje vnetje, lajša bolečino in pospeši regeneracijo.

Geli

Ublažite bolečine z zdravilom Voltaren Emulgel


Naj vam bolečine ne preprečijo uživati življenja s polnimi pljuči. Ugotovite, kako Voltaren Emulgel ciljno deluje na izvor bolečine, da se boste lahko ponovno sproščeno gibali. Njegov trojni učinek zmanjšuje vnetje, lajša bolečino in pospešuje okrevanje.

Kako in

kdaj

Vprašanja in odgovori

 • Kaj je Voltaren Emulgel?

  Voltaren Emulgel je zdravilo, ki vsebuje nesteroidno protivnetno zdravilno učinkovino. Zdravilna učinkovina (diklofenak) prodre v kožo in tako lajša bolečine ter zmanjša vnetje. Deluje na drugačen način kot sredstva za hlajenje/gretje, ki vsebujejo sestavine, ki stimulirajo živce v koži in tako omogočajo hlajenje/gretje. Voltaren Emulgel ni masten in nima močnega vonja.

 • Kaj pomeni ‘‘Emulgel‘‘?

  Emulgel je tehnologija, razvita posebno za formulo zdravila Voltaren Emulgel. Tako lahko gel prodre globoko v kožo. Poleg tega tehnologija uporablja edinstveno kombinacijo gela in kreme, ki ne samo hladi, temveč tudi pomirja kožo.

 • Kako se uporablja zdravilo Voltaren Emulgel?

  Gel nežno vtrite v kožo okoli mesta bolečine ali otekline. Praviloma zadostuje odmerek v velikosti češnje ali oreha. Kljub temu pa je odmerek odvisen od velikosti prizadetega ali otečenega mesta. Za določanje pravilnega odmerka si preberite navodilo za uporabo.

 • Kdaj NE SMETE uporabljati zdravila Voltaren Emulgel?

  • Če ste alergični na diklofenak, propilen glikol, izopropanol, butilhidroksitoluen ali ostale sestavine.
  • Če ste v zadnjem trimesečju nosečnosti.
  • Če ste kadarkoli imeli napad astme ali alergijsko reakcijo po aspirinu ali ostalih zdravilih NSAR kot diklofenak ali ibuprofen.
  • Če ste mlajši od 14 let

  Če imate druge zdravstvene težave ali če jemljete druga zdravila, med njimi tudi takšna brez recepta, se vedno posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, ali je Voltaren Emulgel primeren za vas. Pred uporabo zdravila Voltaren Emulgel natančno preberite navodila za uporabo, ki jih najdete v embalaži.

  Zdravilo Voltaren Emulgel uporabljajte samo na zdravi koži in ga ne vtirajte v odprte rane in poškodbe ter vse dele, kjer koža ni zdrava.

  Zdravila nikoli ne nanašajte pod neprodušno obvezo, lahko ga nanesete pod obvezo, tj. obvezo, ki dobro diha in jo ponavadi uporabljate pri poškodbah. O dodatnih podrobnostih o zdravilu se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Preberite več

Kaj je bolečina?

Za boljše razumevanje si preberite, zakaj naša telesa občutijo bolečino in kateri so lahko vzroki za bolečine v telesu.

Preberite več

Bolečine in zdravljenje

Spoznajte, kako lajšati svojo vrsto bolečine ...

Preberite več

Kako deluje Voltaren Emulgel?

Ugotovite, kako Voltaren Emulgel lajša bolečino, zmanjšuje vnetje in pospešuje okrevanje.

Preberite več